Soepen |
€ 7,50 |
|
|
Mosterd met rundvlees |
|
Asperge van verse asperges |
|
Paprika met stukjes parelhoen |
|
Bosuitjes met stukjes ossenhaas |
|
|
|
|
|
|
|
Voorgerechten |
|
|
|
Brood met kruidenboter voor 2 personen |
€ 7,50 |
|
|
Carpaccio van rund |
€ 15,50 |
Oude kaas, pijnboompitten en garnituren |
|
|
|
Carpaccio van gerookte zalm |
€ 16,- |
Zeekraal, rode ui en garnering |
|
|
|
Gefrituurde Champignons |
€ 14,50 |
in bierbeslag gebakken, met rauwkost en knoflooksaus
|
|
|
|
Amuse plank |
€ 16,- |
Verschillende lekkernijen van vlees en vis |
|
|
|
Krokante geitenkaas |
€ 15,- |
Geitenkaas met een krokant laagje, sla, walnoot en honingsaus |
|
|
|
|
|
|
|
Hoofdgerechten |
|
|
|
Schnitzel |
€ 26,- |
met gebakken champignons |
|
|
|
Gebakken lever |
€ 27,- |
Met spek en uitjes |
|
|
|
Varkenshaas |
€ 29,- |
Met champignonroomsaus |
|
|
|
Chateau Briand |
€ 35,- pp |
Met stroganoffsaus voor 2 personen |
|
|
|
Sukade |
€ 36,- |
van Rund, met pepersaus |
|
|
|
Tomahawk |
€ 35,- |
Groot stuk mals Varken aan het bot met mosterdsaus |
|
|
|
Vis van de week |
€ 28,- |
vraag de bediening welke vis er vandaag is |
|
|
|
Vegetarisch gerecht |
€ 28,- |
in overleg met de kok |
|
|
|
5 gangen surprise menu |
€ 55,- pp |
een verassend menu van de chef |
|
* alleen per tafel te bestellen |
|
|
|
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en |
|
diverse soorten groenten. |
|
|
|
|
|
|
|
Nagerechten |
€ 9,25
|
|
|
Dame blanche |
|
Vanille ijs met slagroomsaus en chocolade saus |
|
|
|
Peche melba |
|
Vanille ijs met perzik, slagroom en eigengemaakte aardbijensaus |
|
|
|
De koele |
|
Vanille ijs met slagroom, advocaat en boerenjongens |
|
|
|
Panna cotta |
|
met verse vruchten, slagroom en eigengemaakte bosbessensaus |
|
|
|
|
|
|
|
Koffie |
|
|
|
Cafe creme |
|
Thee |
|
Cappuchino |
|
Latte machiato |
|
Espresso |
|
Irish, Italian, Spanish coffee |
|
|
|
Wij hebben verschillende whisky's, likeuren en cognac in huis, |
|
informeer hiernaar bij onze bediening. |
|
|
|