Soepen € 7,50
   
Mosterd met rundvlees  
Asperge van verse asperges  
Paprika met stukjes parelhoen  
Bosuitjes met stukjes ossenhaas  
   
   
   
Voorgerechten  
   
Brood met kruidenboter voor 2 personen € 7,50
   
Carpaccio van rund € 15,50
Oude kaas, pijnboompitten en garnituren  
   
Carpaccio van gerookte zalm € 16,-
Zeekraal, rode ui en garnering  
   
Gefrituurde Champignons € 14,50
in bierbeslag gebakken, met rauwkost en knoflooksaus
 
   
Amuse plank € 16,-
Verschillende lekkernijen van vlees en vis  
   
Krokante geitenkaas € 15,-
Geitenkaas met een krokant laagje, sla, walnoot en honingsaus  
   
   
   
Hoofdgerechten  
   
Schnitzel € 26,-
met gebakken champignons  
   
Gebakken lever € 27,-
Met spek en uitjes  
   
Varkenshaas € 29,-
Met champignonroomsaus  
   
Chateau Briand € 35,- pp
Met stroganoffsaus voor 2 personen  
   
Sukade € 36,-
van Rund, met pepersaus  
   
Tomahawk € 35,-
Groot stuk mals Varken aan het bot met mosterdsaus  
   
Vis van de week € 28,-
vraag de bediening welke vis er vandaag is  
   
Vegetarisch gerecht € 28,-
in overleg met de kok  
   
5 gangen surprise menu € 55,- pp
een verassend menu van de chef  
* alleen per tafel te bestellen  
   
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en  
diverse soorten groenten.  
   
   
   
Nagerechten € 9,25
   
Dame blanche  
Vanille ijs met slagroomsaus en chocolade saus  
   
Peche melba  
Vanille ijs met perzik, slagroom en eigengemaakte aardbijensaus  
   
De koele  
Vanille ijs met slagroom, advocaat en boerenjongens  
   
Panna cotta  
met verse vruchten, slagroom en eigengemaakte bosbessensaus  
   
   
   
Koffie  
   
Cafe creme  
Thee  
Cappuchino  
Latte machiato  
Espresso  
Irish, Italian, Spanish coffee  
   
Wij hebben verschillende whisky's, likeuren en cognac in huis,  
informeer hiernaar bij onze bediening.